Antavlor

Klicka på önskad person för att komma till antavlan.
Inga nu levande personer finns med i antavlorna om inte hens tillstånd har erhållits.

Svante och Anna

Svante Lindman och Anna Svensson fick fyra barn, Gösta, Urban, Margareta och Anders. Anna var dotter till August och Ellen Gustafsson i Näshult. Anorna på mödernet härstammar framför allt från församlingarna Mörlunda, Tveta, Kristdala, Målilla, Virserum och däromkring i Kalmar län.

Svante föddes i Risinge i Östergötland som son till Sven och Ingrid Lindman. Anorna på fädernet härstammar framför allt från socknarna Risinge, Vånga och Östra Skrukeby i Östergötland samt på mödernet från socknarna i och runt Ystad i Skåne socknarna i och runt Göteborg.

Daga och Lennart

Daga Lidberg och Lennart Österberg är föräldrar till Rune Österberg som är gift med Margareta Lindman, dotter till Svante och Anna ovan.

Tore Hjalmarsson

Tore är Owes far och anorna härstammar framför allt från Viker/Nora Bergsförsamling, Ramsberg i Örebro län samt Grangärde i Kopparbergs län.

Valborg Hjalmarsson född Degner

Valborg är Owes mor och anorna härstammar framför allt från församlingarna Nysund, Skagershult och Kvistbro i Örebro län.

Gunnar Gradeen

Gunnar är far till Kerstin Gradeen g. Hjalmarsson (f. 1950 d. 2003) vars anor härstammar framför allt från församlingarna Värnamo och Gnosjö i Jönköpings län.

Harriet Gradeen född Johansson

Harriet är mor till Kerstin Gradeen g. Hjalmarsson (f. 1950 d. 2003) vars anor härstammar framför allt från församlingarna Värnamo och Voxtorp i Jönköpings län och Urshult i Kronobergs län.

antavlor

En antavla, eller ett släktträd, är en karta över en släkt i form av en trädstruktur. Antavlan är ett sätt att åskådliggöra en persons förfäder.

För de olika släkterna som visas här finns ett personregister. För den valda personen visas en ansedel tre generationer bakåt och en generation framåt om barn finns. I övrigt redogörs för de livshändelser som är kända.

Personerna är klickbara och det blir därigenom möjligt att navigera i släkten framåt eller bakåt.

disgen

Alla antavlor är producerade med Disgen. Disgen har utvecklats och underhålls av föreningen DIS, Föreningen för datorhjälp i släktforskningen.